A Jobbik miatt elsötétül a Colosseum is
Fajelméleti fejtegetéssel fűszerezte cigányellenes kirohanását a konyári általános iskola történelemtanára. Jogvédők az ügy kivizsgálását és a közoktatásból való elbocsátását követelik. Bár a római Colosseum elsötétül vasárnap - így tiltakoznak a Jobbik politikája ellen - , Tarlós István főpolgármester fölöslegesnek tartja a Parlament és a Hősök tere világítását lekapcsolni.
A Jobbik miatt elsötétül a Colosseum is

Noha a kormányoldal igyekszik bagatellizálni a hasonló eseteket, a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján még aktuálisabb a kirekesztő megnyilvánulások elleni küzdelem.Fizikai erőszakot alkalmazott, s utána már rendben volt minden. "Volt már, hogy párszor, csak hát félek én is megütni, mert nehogy a csigolyája eltörjön. Félnék, csak hát sokszor nem tudsz mit csinálni, ki nem küldheted óráról, térdepeltetni eszedbe ne jusson, igazgató nem engedi, jó, néha muszáj. Olyan, hogy egyes, vagy szaktárgyi figyelmeztető, az abszolút nem használ, tehát csak a fizikai erőszak.

 

Azért párszor nekem kellett, és utána már helyrerázódott a dolog" - taglalta pedagógiai nézeteit a konyári általános iskola történelemtanára. Vígh Szilárd a YouTube-ra feltett felvételen arról panaszkodik, hogy nem az a baj, hogy a cigány gyerekek "hülyék", hanem, hogy "primitívek", és a szülőknek sem lehet megmondani, hogy neveljék meg őket.

 

A hír folytatását a népszava.hu-n olvashatják el.